Spletna poslovalnica

ЗА МЕНЕ И МОИТЕ НАЈМИЛИ...

ПОСТЕПЕНО ВЛОЖУВАЊЕ, БЕЗ МНОГУ ОТКАЖУВАЊА
ПОВЕЌЕ 

КУРСНА ЛИСТА

Назив на фондот Цена на уделот Дневна промена
КД Кеш Депозит 115,0507 0,01%
КД Топ Брендови 117,6657 0,18%
КД БРИК 153,1548 0,02%
КД Нова ЕУ 121,5236 -0,35%
Објава на податоци за ден 23.03.2017

ВИДЕО СОДРЖИНИ

ОБЈАВИ

Produkti

ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24